Делегация на немския Айнтрахт Франкфурт посети стадион Георги Аспарухов във

...
Делегация на немския Айнтрахт Франкфурт посети стадион Георги Аспарухов във
Коментари Харесай

Представители на школата Айнтрахт Франкфурт пристигнаха в София, за да обсъдят бъдещо партньорство с академията на Левски

Делегация на немския Айнтрахт Франкфурт посети стадион " Георги Аспарухов " по отношение на бъдещето партньорство сред школите на " орлите " и на родния Левски, оповестиха от " Синия " клуб на своя уебсайт.

От Франкфурт дойдоха Александър Рихтер – шеф на Академията на клуба, Иван Стоянов - германец с български паспорт, който е началник на направление „ Индивидуална подготовка “ на гениите на Айнтрахт и Маркус Крьоше - състезателен шеф на клуба.

Те бяха посрещнати от изпълнителния шеф на Левски Даниел Боримиров, шефът на ДЮШ Елин Топузаков и основния методист на школата Нестор Юруков.

" От немската делегация са останали впечатлени от огромното количество юноши, които упражняват и взимат присъединяване в мачовете на първия тим и са се поинтересували за визията за налагане на гении при мъжете ", написаха от ПФК Левски.



Като първа точка в бъдещото партньорство сред двете страни се възнамерява замяна на треньори, като четирима експерти от ДЮШ на Левски – двама отборни, един кондиционен треньор и един треньор на вратарите ще минат образование при основния методист на Айнтрахт Франкфурт в Германия. Впоследствие четирима експерти от школата на " орлите " пък ще дойдат в България.

" Това е единствено първата стъпка от бъдещето партньорство, като занапред се плануват още взаимни начинания, които целят да покачат квалификацията на експертите в школата на клуба ", оповестиха още от " Синия " клуб.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР