Делегация на Комисията по европейските въпроси на Събранието на Република

...
Делегация на Комисията по европейските въпроси на Събранието на Република
Коментари Харесай

Делегация на Комисията по европейските въпроси на Събранието на Република Македония на посещение в България

Делегация на Комисията по европейските въпроси на Събранието на Република Македония, водена от ръководителя на комисията Артан Груби, ще бъде на посещаване в България. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

От 11.30 часа гостите ще се срещнат с народните представители от Комисията по европейските въпроси и надзор на европейските фондове в зала „ Запад “.

От 12.50 часа македонските депутати ще беседват със заместник-председателя на Народното събрание Емил Христов и с ръководителя на Комисията по външна политика Джема Грозданова.

В рамките на визитата са планувани срещи с Групата за другарство България – Македония, със заместител министър-председателя по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна... към профила и с министъра за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР