Делегация на Айнтрахт (Франкфурт) е посетила днес стадион “Георги Аспарухов.

...
Делегация на Айнтрахт (Франкфурт) е посетила днес стадион “Георги Аспарухов.
Коментари Харесай

Левски и Айнтрахт ще си партнират

Делегация на Айнтрахт (Франкфурт) е посетила през днешния ден стадион “Георги Аспарухов ”. За това се похвалиха персонално от Левски, като повода е партньорство, което започва сред двата клуба.

Първата стъпка, която двата отбора ще създадат, е замяна на треньори - четирима експерти от ДЮШ на “сините ” ще заминат за Германия, а четирима треньори от школата на Айнтрахт ще дойдат в България.



Ето какво пишат от клуба:

Делегация на немския „ Айнтрахт “ посети стадион „ Виваком Арена - Георги Аспарухов “. Тя бе в състав Александър Рихтер – шеф на Академията на клуба, Иван Стоянов, германец с български паспорт, който е началник на направление „ Индивидуална подготовка “ на гениите на „ Айнтрахт “ и Маркус Крьоше, състезателен шеф на клуба.

Те се срещнаха с изпълнителния шеф на „ Левски “ Даниел Боримиров, шефът на ДЮШ Елин Топузаков и основния методист на школата Нестор Юруков. Повод за визитата е бъдещо партньорство сред двете школи. От немската делегация са останали впечатлени от огромното количество юноши, които упражняват и взимат присъединяване в мачовете на първия тим и са се поинтересували за визията за налагане на гении при мъжете.



Като първа точка в бъдещото партньорство се възнамерява замяна на треньори. Четирима експерти от ДЮШ на „ Левски “ – двама отборни, един кондиционен треньор и един треньор на вратарите ще минат образование при основния методист на „ Айнтрахт “ в Германия. Четирима експерти от школата на немския клуб пък ще дойдат в България. Това е единствено първата стъпка от бъдещето партньорство, като занапред се плануват още взаимни начинания, които целят да покачат квалификацията на експертите в школата на клуба.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР