Dele Alli ще се появи като гост на Monday Night

...
Dele Alli ще се появи като гост на Monday Night
Коментари Харесай

Dele Alli е потвърден като специален гост на MNF в първата медийна поява след интервюто с Гари Невил

Dele Alli ще се появи като посетител на Monday Night Football в първата си медийна поява, откогато приказва с Гари Невил.

Бившата звезда на Тотнъм към момента не е играл за Евертън този сезон, защото има проблеми с травми, само че ще опита ръката си като експерт, когато Челси се изправи против Евертън. Али претърпя несполучлив престой чартърен в Бешикташ по-рано този сезон и сега се пробва да си проправи път назад към цялостната си форма.

Някога Али беше приветстван като гений от потомство - той избухна на сцената с MK Dons и направи съществено въздействие в екипа на Маурисио Почетино в Тотнъм, преди кариерата му да закъса. Оттогава той приказва в Overlap за проблеми, с които се сблъсква като дете.

Али завоюва големи похвали за смелостта си да приказва намерено и ще има опцията да излъчи повече от възгледите си по Sky Sports. Едва предходната седмица неговият някогашен съотборник Ерик Диер, който в този момент е в Байерн Мюнхен, призна, че му се желае да е направил повече за своя прият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР