Декоративни пана по фасадата стилизират буквата Т чрез ефирна конструкция

...
Декоративни пана по фасадата стилизират буквата Т чрез ефирна конструкция
Коментари Харесай

“Томов Плаза” е жилищен комплекс от бъдещето

Декоративни пана по фасадата стилизират буквата Т посредством ефирна структура от железни плетки. Този подробност може да се види в най-новия план на бизнесмена Христо Томов - „ ТОМОВ ПЛАЗА”. Това е комплекс от затворен вид с комерсиална част. Обектът се намира в град Пловдив на кръстовището на бул. “Асеноврадско шосе”/бул. “Освобождение”.

Комплексът е от многофункционален вид, съгласуван е с формулата, по която в целия свят се развиват жилищни комплекси в градски условия. Той разполага със супермаркет, заведения за хранене, аптека, фитнес зала, банков офис, козметични и фризьорски студия, мебелен магазин.

„ ТОМОВ ПЛАЗА” съдържа 555 жилища, развити в 9 обособени здания. Общата разгъната застроена повърхност е 74 000 кв.м. В това число 20 000 кв.м паркинг на две подземни равнища - оборудване само по рода си досега в града. Вътрешното пространство сред постройките е благоустроено в голяма градина от близо 5 дка - един зелен вътрешен двор с шадравани, детска площадка, фитнес навън, площадка за домашни любимци. Към тях ще има спокоен ъгъл с пейки за срещи и диалози.



Мястото е основно за Пловдив, с добре проведен градски превоз и отлична инфраструктура.



Архитектурата на „ ТОМОВ ПЛАЗА” е дело на арх. Едвард Христов. Той нарежда постройките по най-перфектния метод, по отношение на мястото, ревюто, посоките на ветровете. Част от фасадите са облечени с съвременна обшивка на водещия италиански производител Lamina M в дървесен цвят.



Специфичен подробност са декоративните пана по фасадата, стилизиращи буквата Т посредством ефирна структура от железни плетки. Светлината минава през тази мрежа и основава несравним резултат на постройката, денем с игра на сенките и изключително вечер, когато е обезпечено амбиентно осветяване.

Една екстра в натовареното всекидневие е решението в комплекса да се развие и офисна част. Тя е за хора със свободни специалности - юристи, счетоводители, които живеят в комплекса и желаят да работят наоколо с дома си.

В допълнение на мултифункционалността на „ ТОМОВ ПЛАЗА” е дребен хотел на налични цени. Планира се в него да отсядат близки, другари и родственици на живеещите, когато им идват на посетители.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР