Декларацията на БСП-Пловдив е заради мои статии по повод изявленията

...
Декларацията на БСП-Пловдив е заради мои статии по повод изявленията
Коментари Харесай

Александър Симов: Някои хора не могат да преживеят, че няма да бъдат министри в кабинет на Бойко Борисов

„ Декларацията на БСП-Пловдив е поради мои публикации във връзка изказванията на Георги Гергов. Открито заявих своята позиция, че сходни изказвания в такава обстановка са безусловно неприемливи “. Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ по БТВ Александър Симов. 
„ Това беше достоверна политическа рецензия по отношение на неналичието на тяхна политика и по отношение на изразени политически позиции на Георги Гергов. Има една групичка хора, които не могат да преживеят, че политическите им упоритости бяха разрушени и че фантазията им да бъдат министри в кабинет на Бойко Борисов няма да се осъществят. Това е огромният проблем “, добави той.
„ Проблемът е, че от там не сме видели позиция по мъчителните проблеми на България. Те са произвели две позиции – едната против мен, а другата против други четирима мои сътрудници, които написаха декларация, с цел да напомнят на Георги Гергов, че в качеството си на свободен жител може да се изяснява в обич на Бойко Борисов както си желае. В качеството си на регионален ръководител на Българска социалистическа партия в града обаче би трябвало да съобрази тази своя позиция или най-малкото да я разиска с организациите “, сподели още Симов. Той съобщи, че се съмнява във опциите на тази организация да създава качествена политика, обърната към обществото.
От БСП-Пловдив го упрекнаха още, че нарушава правилото на приятелство, който е съществена полезност за партията. „ Препоръчвам на тези приятели да прочетат публикацията за другарството на Димитър Благоев. Там той споделя нещо доста значимо – другарството не е празна дума, а то се гради въз основата на общите ни ползи като политическа групировка. Ние като политическа групировка в последните години ясно сме декларирали, че ще бъдем безспорна съпротива на това разрушително ръководство и на стила „ Бойко Борисов “, който разгражда страната. Затова мисля, че БСП-Пловдив би трябвало да ми обяснят съблюдават ли тази политическа линия. Ние чухме от Георги Гергов няколко пъти една прелестна оценка на подхванатите ограничения. Той безусловно загатна, че неговата политическа позиция е Българска социалистическа партия да влезе в коалиция с ГЕРБ “, сподели още Александър Симов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР