Декларацията е напълно видима на сайта на руския парламент. В

...
Декларацията е напълно видима на сайта на руския парламент. В
Коментари Харесай

Паметникът “Альоша” развълнува руските депутати: България премахв...

Декларацията е изцяло забележима на уеб страницата на съветския парламент. В нея се показва, че у нас се прави “варварски акт ” против паметниците от руската ера.

На откриването на пролетната сесия на Думата ръководителят Вячеслав Володим предизвести управляващите в Пловдив да не не помнят за следствията при положение, че бъде отстранен паметника. 

 

" Никога няма да извиним ", споделя Володин.

 

Той напомни, че по време на Втората международна война България е била в съюз с нацистка Германия, а през днешния ден “новите фашисти и новите нацисти, желаят да пренапишат историята и да отстранен всички монументи, които припомнят на хората времето, когато фашистите са били на власт в България ”. 

Всъщност Паметника на руската войска и “Альоша ” в Пловдив са пропагандни монументи, издигнати от руската власт, след окупацията на страната ни. 

 

Миналата седмица общински съветници от " Демократи за мощна България ", част от групата на “ПП-ДБ ”, внесоха предложение за преместването на Паметника на Съветската войска в Пловдив до края на годината. Руските депутати оповестиха предлагането за " изменничество на общата ни победа " през Втората международна война.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР