Декември дойде с очакване за празничното настроение, коледните чудеса, домашния

...
Декември дойде с очакване за празничното настроение, коледните чудеса, домашния
Коментари Харесай

Декември ще е вълшебен за тези ЗОДИИ

Декември пристигна с очакване за празничното въодушевление, коледните чудеса, домашния уют, радостните събирания, първите значителни снеговалежи и вълшебството, което е неразделна част от последния месец на годината. Ето за кои зодии този месец ще бъде още по-магичен, съгласно " Elite Daily ".

Стрелец

Мотивирани са да преследват най-смелите си фантазии. Повечето Стрелци имат рожден ден през месеца и ще блестят, ще са като звезди. Чакат ги приятни промени. Ще бъдат окуражени да се възползват от нови благоприятни условия, да изживяват нови неща и натрупат още опит. Може да извърнат страницата и да стартират нов живот. На 4-и декември има слънчево затъмнение в техния знак и това може да е повтратен миг за тях. Чувстват, че прекомерно доста неща са отвън техен надзор тогава, само че Вселената възнамерява велико странствуване за тях - такова, което ще ги промени. Да се насладят на това.

Лъв

Готови са още веднъж да дадат воля на творчеството си. Те са извънредно артистични зодии. Винаги търсят нови способи да изразят себе си, само че когато изцяло се потопят в изобретателната си страна, тогава блестят най-вече, написа teenproblem.net. През месеца ще са сантиментални, игриви, ще се забавляват. Ще спрат да съдят себе си и ще си спомнят какъв брой е хубаво да се провиснал и даже да основат неразбория към себе си. Да си дадат разрешение да творят, даже и да вършат неточности. Не е нужно постоянно да съблюдават разпоредбите.

Козирог

Тези зодии ще са окуражени още веднъж да покажат силата си. Декември ще е месец, цялостен със събития за тях. Техният сезон стартира на 21-и декември и тогава ще стартират да осъзнават на какво място се намират в живота и къде желаят да отидат. Преди това също ще мислят върху тези въпроси, само че и ще им се костват леко сложни. За да схванат изцяло себе си, би трябвало да одобряват всяка една част от себе си, даже тези елементи от тях, които към момента лекуват.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР