Дежурният за уикенда в община Дупница е издал смъртния акт

...
Дежурният за уикенда в община Дупница е издал смъртния акт
Коментари Харесай

Дежурният чиновник в община Дупница издал смъртния акт на Ангел Христов през уикенда

Дежурният за уикенда в община Дупница е издал смъртния акт на Ангел Христов. Това е станало при даване на нужните документи – известие от здравно лице и документ за идентичност, сподели пред Българска национална телевизия кметът на Дупница Методи Чимев.

Той не разяснява за какво смъртният акт на Христов е публикуван в Дупница, а не от Сапарева баня, на чиято територия е село Ресилово - където е установена гибелта на Ангел Христов.

Кметът на село Ресилово Мариана Доцина още веднъж съобщи, че с нея не се е свързал никой и няма визия кой и по какъв начин е издал документа. Тя акцентира, че е виждала така наречен братя Галеви единствено на фотография.

Междувременно се чака през днешния ден да излязат резултатите от аутопсията на Христов. Тя би трябвало да откри аргументите за гибелта на търсения с алена бюлетина предприемач. По първична информация няма данни за насилствена гибел. Твърди се, че той е умрял от инфаркт.

Самоличността му бе доказана с ДНК текст. Ангел Христов трябваше да бъде заровен още в неделя, само че часове преди този момент проверяващите стопираха ритуала, а тялото бе изпратено за експертизи в София.

Големият въпрос е по какъв начин Христов е минал границата, без да бъде задържан. Министерство на вътрешните работи ревизира в това число дали влезнал жив в страната, както и дали другият „ брат “ Пламен Галев също е на територията на страната.

Ангел Христов и Пламен Галев бяха наказани през 2012 година за рекет и изнудване, само че излязоха отвън страната преди да наподобяват присъдите си за управление на проведена незаконна група.

Оттогава те са оповестени за интернационално търсене с алена заповед на Интерпол.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР