Дечев се позова на свой разговор с директора на главна

...
Дечев се позова на свой разговор с директора на главна
Коментари Харесай

Васил Божков-Черепа щял да се връща. Тумба журналисти хукнаха към ГКПП „Кулата“. Какво се случва?

Дечев се базира на собствен диалог с шефа на основна дирекция „ Охрана “, която е към Министерството на правораздаването. Вчера вечерта в редица уеб сайтове излезе информация, че Божков ще дойде у нас от Гърция, евентуално „ до часове “.

 

Така в късните часове в петък вечер тайфа публицисти се струпаха на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата ", с цел да го посрещат.

 

Журналистът Веселина Томова разяснява в обществената мрежа, че Черепа не се прибирал и това е следващата партенка, която е направила публицистите на калинки.

 

" Колеги, апелирам ви се прибирайте се от " Кулата ", не ми го побира акъла по какъв начин може да ставате толкоз елементарно за калинки?! Написах ви към този момент - никакъв Череп отникъде не идва, камо ли през контролно-пропусквателен пункт " Кулата "! Абе, вие естествени ли сте, по какъв начин си представяте Черепа да се върне у нас тъкмо през... Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата "?! Някой Васил може и да мине границата през " Кулата ", но Череп не е. ", написа тя във Фейсбук.

 

.

 

 

Божков, против който са повдигнати 19 обвинявания, съобщи през май, че е подготвен да се върне в България като предпазен очевидец. В обявата си във Фейсбук тогава той пусна фотография на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

През януари 2020 година хазартният необут напусна България и избяга в Дубай, с цел да избегне задържането си. Повдигнати са му редица обвинявания и от този момент се намира в ОАЕ. От чужбина той твърдеше, че е плащал милиони всеки месец на Бойко Борисов и някогашния финансов министър Владислав Горанов.

 

Възможно е прокуратурата да му подсигурява статут на предпазен очевидец против показания за корупционни процеси по висшите етажи на властта в България.

 

 

 

 

 

.

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР