Дебютът на Красимир Балъков начело на националния отбор по футбол

...
Дебютът на Красимир Балъков начело на националния отбор по футбол
Коментари Харесай

Прогноза за Чехия - България и страхотен бонус за мача в Прага

Дебютът на Красимир Балъков отпред на националния тим по футбол ще се състои в Прага, където мъжкият ни отбор гостува на Чехия в мач от квалификациите за Евро 2020. Срещата е в петък вечер, като предлага много любопитни благоприятни условия за футболни прогнози , една от които е за солидно показване на " лъвовете ", въпреки и на негостоприемно за тях място.
Факторът " нов треньор " във футбола особено съвсем постоянно оказва помощ на тимовете да се показват по-добре от предстоящото. Рядкост е нов ментор да дебютира с проваляне изключително когато е имал време да се запознае с всички футболисти и самичък е избрал селекцията си. Също по този начин самите чехи признаха, че не познават този тим на България, което е спомагателен бонус за селекцията на Красимир Балъков.
Също по този начин Чехия влиза в дуела след разочароваща акция в " Лигата на Нациите ", както и след тежко 5:0 от Англия в предишния кръг от квалификациите. Ще липсват и част от главните футболисти на противника, изключително в нахлуване, което е причина за по-малък напън върху отбраната на България.

В момента България е считана за сериозен новобранец от
букмейкърите, само че поглеждайки към резултатите на отбора от последните години първо се следи малко количество голове и, второ, рядко " лъвовете " падат с разлика от тимове, близки до тяхната класа. Изненада не е изключена, само че ето и няколко отлични футболни прогнози за срещата: 
Сигурни оферти:
Под 2.5 гола (коефициент 1.72 в 7777.bg)
Хендикап +2 за България (коефициент 1.40)
Рискови оферти:
България да завоюва (коефициент 6.15)
Двата тима да не отбележат гол (1.70)
Също по този начин в уеб страницата на Националната
лотария има страхотни бонуси за идния кръг от квалификациите, както и бонус за Чехия - България (какъв е той ще разберете на този линк) .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР