Дебютантът в елита Крумовград победи шампиона Лудогорец с 3:1 като

...
Дебютантът в елита Крумовград победи шампиона Лудогорец с 3:1 като
Коментари Харесай

Крумовград шокира Лудогорец на старта на сезона

Дебютантът в елита Крумовград победи първенеца Лудогорец с 3:1 като хазаин на старта на шампионата. Успехът е исторически за южняците в първия им мач в елита. Орлите пък за трети път падат на старта от дилетант. Предишните бяха от Хасково и от Любимец. Поражението е и второ следващо за тях след.

На базата в Коматево в Пловдив, където Крумовград ще играе домакинските си срещи през сезона, отборът на Неманя Миланович откриха резултата още в 6-ата минута посредством Божидар Кацаров. В 17-ата Александър Колев удвои. В 39-ата минута Доминик Янков понижи изоставането на орлите. През втората част резервата Мартин Сораков вкара за 3:1 оформи след неточност на вратаря Симон Слуга.

Ивайло Петев стартира с много запаси. Треньорът на Лудогорец направи три смени на почивката и пусна в игра Кирил Десподов, Кайо Видал и Марсел Хайстер за сметка на Тодор Неделев, Георги Терзиев и Рай Насименто. Това раздвижи играта на орлите и те стигнаха до четири положения тъкмо посредством запасите. Вратарят на Крумовград Янко Георгиев обаче се оправи с всичко.

Освен гола за 3:1, Мартин Сораков можеше да вкара и за 4:1 в добавеното време. Той беше изведен самичък против Симон Слуга, само че не съумя да го преодолее.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР