Дебора, която стана жертва на брутално насилие в Стара Загора,

...
Дебора, която стана жертва на брутално насилие в Стара Загора,
Коментари Харесай

Дебора за насилника си: Крила съм синини с фон дьо тен от майка ми, душеше ме, а веднъж дори припаднах

Дебора, която стана жертва на брутално принуждение в Стара Загора, проговори за първи път след случая. В предаването в YouTube „ Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ “ тя описа, че се срещнала с Георги Георгиев в дискотека. Още преди да навърши 18 години той я пускал в клуба, до момента в който на нейни приятелки желая пари.

Във видеото момичето демонстрира белезите си, заявявайки:  „ Това съм аз “.

„ Никога през живота си не съм се напилава. Никога не съм дишала балони. Никога не съм употребявала и опиати “, споделя момичето. Във видеото майката на Дебора споделя, че й е изработен тест за опиати, който е бил негативен.

Тя признава, че е била влюбена в Георги Георгиев, а той твърдял, че е разведен, даже упорствал да й покаже документи. Това обаче се оказва неистина.

„ Първият път, в който се случи нещо, той стана, удари ми един пестник, и си потегли “, споделя тя и прибавя, че месеци наред той й е удрял плесници, удрял я е в корема, даже я е дуишил.,,Крила съм синини с декор дьо загар от майка ми, когато ме душеше, един път припаднах, само че той ми сподели знам какво върша няма да умреш. “

Георгиев упорствал Дебора да не се гримира. Стигнал и по-далеч – почнал да й споделя по какъв начин да се облича и даже писал СМС на майка й, който гласял: „ Повече не купувайте такива облекла на Дебора. Тя повече няма да носи такива облекла. “

В деня на нападението, Дебора се прибирала от учебно заведение към у дома. Той й звъннал на домофона и тя попитала,,кой е “, първият път никой не се обадил. Вторият път, когато попитала,,кой е “, насилникът дал отговор и тя му дала отговор. През вратата се посочила синя, здравна ръкавица. Мъжът, който накълцал момичето бил с маска и държал макетно ножче.

Първоначално Дебора си мислила, че приятелят й се майтапи с нея, защото той самият знаел какъв брой е страхлива тя, само че когато към този момент си доближил към нея и я блъснал с пестник, оттова тя нямала спомен за нищо. Седяла на стълбите пред дома си, когато видяла доста кръв, само че не чувствала никаква болежка, споделя във видеото момичето.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР