Дебатът За или Против ваксините набира все по-голяма сила в

...
Дебатът За или Против ваксините набира все по-голяма сила в
Коментари Харесай

За или против ваксините? Жанета Осипова сподели дали ще се ваксинира

Дебатът " За " или " Против " имунизациите набира все по-голяма мощ в последните седмици. Много хора споделят, че ще се имунизират незабавно, когато имат тази опция, само че също не са по никакъв начин малко хората, които декларират, че няма да го създадат или ще изчакат да мине време. 

Една от красивите и известни българки обаче съобщи, че е измежду хората, които изрично считат да се имунизират. В свое изявление пред " България през днешния ден ", Жанета Осипова показа, че желае да живее по-спокоен живот, без да се тормози, че може да се болести с Ковид-19, тъкмо поради това ще се подложи на имунизация.

Виж още:

" Искам да се имунизирам, с цел да мога да повеждам по-спокоен метод на живот. Стресът сега и напрежението са доста огромни. Всички сме пъклен обезпокоени, както за себе си, по този начин и за околните ни хора ", декларира отговорно " Мис Плеймейт " 2018 г. 

Тя споделя, че освен би се ваксинирала, само че даже мисли, че всеки един от нас ще бъде заставен да го направи. " Без ваксина едва ли ще може да се пътува ", споделя хубавицата. На този стадий в България няколко пъти бе доказано, че имунизацията няма да бъде наложителна, а доброволна. В интернет обаче има хора, които пишат същото, което и Жанета твърди - някои страни е допустимо да наложат това изискване, в случай че желаеме да ги посетим. На публично равнище към момента сходно нещо не е доказано, само че не е и отречено.

Виж още:

Красавицата другояче показва подготвеност да оказва помощ с каквото може на Българския червен кръст. Тя ще се завърне към разнасянето на храна за нуждаещите си, както по-рано през годината направи. " Не съм се отказала от тези положителни начинания. Дали е по време на пандемия или не, това е нещо, което осмисля дните ми. За страдание нямам здравно обучение и не мога да съм потребна в лечебните заведения, само че мога да пазаря, да разпространявам хранителни артикули ", споделя през изданието Жанета Осипова. Тя споделя, че не би трябвало да имаме мотив, с цел да бъдем положителни. 

" Помагам и без да е изключително ситуацията и мисля, че множеството хора би трябвало да се включват ", безапелационна е тя.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/janetaosipova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР