ДБ и ПП се опитват да се напъхат в някакви

...
ДБ и ПП се опитват да се напъхат в някакви
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Румен Радев ще иска да ликвидира ДБ, ако има даде мандата

ДБ и Политическа партия се пробват да се напъхат в някакви познати идеологически калъпчета, с цел да крадат електорат и гласове, споделя юристът

„ Български напредък “ няма късмет при третия мандат. Радев ще желае да ликвидира Демократична България, в случай че има даде мандата. Президентът пробва да си играе играта и му се получава по-видимо, което е несгода. Радев и Демократична България се карат на тематика базови полезности, вършат го жестоко и безсмислено. В случая стоя на позициите на Демократична България, тъй като концепциите им сега ми се виждат в вярната посока. Радев вижда в нас военнолюбци, тъй като той е бил здравна сестра в последните 30 години. Радев си играе негова игра. Явно се пробва да си осребри мандата. Как тъкмо, нямам визия. Всеки се гордее с помощта си за Украйна, а ние засекретяваме. Защо? "

Това разгласи пред Лили Маринкова в студио и предаването „ Разговор “ юрист Николай Хаджигенов.

Според него ГЕРБ е константа в нашата политика, а и имат пари за доста избори.

„ В ГЕРБ още имат вяра хора, които имат интерес. За ГЕРБ гласоподават хора, които са бизнес свързани. При Движение за права и свободи е същото. Те могат да се явяват на избори колкото е нужно. По непознати данни у нас се крадат към 3 милиарда лв. на година. Според мен, на година са се крали у нас над 10 милиарда лв.. Умножете го по 12. Разбирате защо става въпрос и за какво ГЕРБ имат пари за избори “, добави юристът.

Попитан дали ГЕРБ ще се оправи с това да разединява Демократична България и Политическа партия, Хаджигенов сподели: „ Това не е по никакъв начин мъчно. В един естествен свят Политическа партия и Демократична България ще са съперници в политиката, биха били. Колкото Демократична България са десни, толкоз Политическа партия са леви. Те се пробват да се напъхат в някакви познати идеологически калъпчета, с цел да крадат електорат и гласове. Те не помнят изначално, че политиката е инструмент за случване на неща, за решения, за ръководство, а не за кражба на гласове. Политическа партия желае да открадне гласове от левицата, която у нас е социализъм, не е обществено ляво както се пробват да го бележит.

Демократична България се пробват да крадат гласове на десницата. Това съумява, само че на идващите избори и това ще мине. ГЕРБ са по-червени, с опрощение, от маймунския завършек на гърба. При тях няма нищо дясно. Какво разправят герберските идеолози е тематика на различен диалог. Като гледаме ГЕРБ в последните 15 години, кое им е дясното. Борисов е с две леви ръце и два леви крайници, дето се вика. Всеки се пробва да краде електорат, а не да прави нещо свястно. Това ме докарва до нервен бяс. "

Според Хаджигенов Политическа партия имаха късмет да създадат доста неща, до момента в който бяха на власт, а те не пробвали.

" Имаха 5-6 месеца, в които можеха да създадат доста неща. Включително и смяна в Конституцията. Това е съответен образец. Ако се оправдават с Има Такъв Народ - на крива ракета космосът ѝ пречи “, сподели още той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР