Дайнерс клуб България, съвместно с Fibank, разработиха кредитна карта от

...
Дайнерс клуб България, съвместно с Fibank, разработиха кредитна карта от
Коментари Харесай

Дайнерс клуб България и Fibank разработиха нова кредитна карта Evolve

Дайнерс клуб България, взаимно с Fibank, създадоха кредитна карта от ново потомство Evolve. Продуктът съчетава в себе си най-хубавите благоприятни условия, предлагани от двата международни марката. Картата беше показана публично на конференция, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Обединявайки две картови системи в един артикул, притежателят на Evolve няма да е належащо да помни голям брой ПИН кодове, да следи разнообразни предели или извлечения от банкови карти. Притежателите сами могат да изберат при разплащане кой от двата марката ще употребяват - Diners Club или Mastercard, съобщи на конференцията Симеон Илиев, изп. шеф на Дайнерс клуб България.

С новата карта притежателите получават редица привилегии като: опция за безвъзмезден достъп и консумация до над 800 летищни салона в целия свят, присъединяване в cashback програмата на Дайнърс клуб България, която им разрешава възобновяване на 1% от осъществения оборот при търговци, стана ясно още на срещата с медиите.

„ Първа капиталова банка още веднъж затвърди позициите си на водач във финансовите нововъведения на българския пазар. Смятам, че с обединяването на предлаганите услуги ще можем да осигурим още по-добро потребителско преживяване “, сподели Севдалина Василева, изп. шеф на Fibank.

С Evolve клиентите ще има личен персонален помощник 24 часа в денонощието за консултация, резервация на хотел, аероплан, автомобил или пък за концерт, описа Ваня Манова, управител на Mastercard за България и Македония. “Съдейки във връзка с метода, по който Първа капиталова банка, се отнася към клиентите си, считам, че достъпът до новата карта ще бъде извънредно елементарен и доста ясно регламентиран “, добави тя.

По време на конференцията Манова описа, че съгласно направено изследване тази година е открито фрапантно повишаване на картовите разплащания в България: „ 4 от 10 консуматори обявиха, че употребяват картата си един път на ден “. Според мениджъра причина за растежа на услугата е разрастващата се банкова инфраструктура, навлизането на безконтактната технология и възходящото доверие към електронните разплащания. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР