Давиде Баис (ЕОЛО-Комета) постигна изненадващ успех в седмия планински етап

...
Давиде Баис (ЕОЛО-Комета) постигна изненадващ успех в седмия планински етап
Коментари Харесай

Италианец спечели изненадващо седмия етап на Джирото

Давиде Баис (ЕОЛО-Комета) реализира неочакван триумф в седмия планински стадий от влиятелната колоездачна обиколка на Италия.

Представителят на домакините се откъсна от главните си съперници Карел Вачек (Коратек-Селе Италия) и Симоне Петили (Интермарш-Съркъс-Ванти), които финишираха надлежно втори и трети в крайното нареждане, в заключителните стадии на старта за успеха на родна земя.

Предварително посоченият за любимец за продобиване на стадия Ремко Евенепул (Судал-Куикстеп) се очакваше да бъде подложен на сериозен тест след двойния случай, който претърпя в петия стадий – в това число конфликт с бездомно куче, само че огромните играчи в лицето на Герант Томас (Инеос Гренадиерс) и Примож Роглич (Джъмбо-Висма) стигнаха до първия край на връх дружно след неособено трогателен ден от Джирото.

Това значи, че Андреас Лекнесунд (ДСМ) продължава да води в генералното класиране. Норвежецът има задатък от 28 сек пред Евенепул. Утре следва осмият стадий от Обиколката на Италия, който е 207-километрова права от Терни до Фосомброне.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР