Давате ли си сметка на какъв идиот дадохме държавата ни???

...
Давате ли си сметка на какъв идиот дадохме държавата ни???
Коментари Харесай

Николай Бареков за 8-секундната среща на Просто Киро с Байдън:  Давате ли си сметка на какъв идиот дадохме държавата на Аспарух, Левски, Стамболов? Жал ми е

" Давате ли си сметка на какъв глупак дадохме страната ни??? Държавата на Аспарух, Левски, Стамболов. Държава на 14 века. Жал ми е за всичко ".

Това съобщи някогашният евродепутат Николай Бареков, покъртен от вчерашните разкрития, че другояче напоителното рекламираната от премиера Кирил Петков среща с Джо Байдън е траяла тъкмо 8 секунди и 6 стотни.

" Точно 8 секунди е траяла " срещата " (по-скоро запознаването, само че не е несъмнено, че Байдън е разпознал човечеца против себе си) сред #ПростотоКиро и президента на Съединени американски щати.

За това време Кирчо разказал на Байдън всичко за Путин, за политическата буря в София, за гранде корупцията и джипа на Аркад в двора на госпожа Арнаудова в село Бистрица, Софийско.
свързани новини101105на 28.03.2022
През септември 2015 година имах 2 часа среща с Джо Байдън, тогава вицепрезидент, в кабинета му в комплекса на Белия дом в компанията на сър Джефри ван Орден и лорд Мартин Каланън. Говорихме искрено на осем очи и за България, и за Русия, и за газ и за тогавашния министър председател Борисов.

Два часа даже не стигнаха за тези обширни тематики.

Сега бързорекият и неуморно вманиачен Кирчо обяснил всичко за 8 секунди, от които 7 секунди си е казвал името и длъжността. Давате ли си сметка на какъв глупак дадохме страната ни??? Държавата на Аспарух, Левски, Стамболов. Държава на 14 века. Жал ми е за всичко ", написа Бареков във Facebook.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР