Даваме свобода на клиента да избира покрития, да определя срока

...
Даваме свобода на клиента да избира покрития, да определя срока
Коментари Харесай

„Уника“ за всеки джоб

Даваме независимост на клиента да избира покрития, да дефинира периода и броя на вноските, тъй че да бъде комфортно за него с опцията „ Направи си самичък “, споделя Ивана Димова, генерален управител, член на Управителния съвет и изпълнителен шеф на ЗК „ Уника “ АД и ЗК „ Уника Живот “ АД . Тя стартира кариерата си през 2006 година в TBI Credit. След това минава през разнообразни висши управителни позиции в TBI Bank и „ Дженерали “, където е била виновна за продажбите и продуктовото развиване. През 2016 година се причислява към екипа на „ Уника България “ като шеф на Дирекция „ Банково обезпечаване “. От началото на 2021 година е назначена като член на Изпълнителния комитет, виновен за развиването на бизнес модела „ Банково обезпечаване “. 

„ УНИКА България “ е член на един от водещите европейски застрахователни концерни – австрийската UNIQA Group, която има 200-годишна традиция в застраховането, оперира на 18 европейски пазара и е с над 16 млн. клиенти. Компанията от 30 години е измежду водещите застрахователи на пазара, одобрена като една от най-модерните в бранша с цялостна гама от застрахователни артикули и решения в общото, здравното и животозастраховането.

- Все по-често бизнесът слага на фокус персонализирането на артикули и услуги, с цел да удовлетвори високите условия на клиентите. Как „ UNIQA България “ съумява да бъде настояща в областта на застраховането?
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР