Датският престолонаследник принц Фредерик не бе допуснат в бар в

...
Датският престолонаследник принц Фредерик не бе допуснат в бар в
Коментари Харесай

Австралийски бар не пусна датския принц Фредерик

Датският престолонаследник принц Фредерик не бе позволен в бар в Австралия, тъй като не носел документ, който да потвърждава, че има навършени нужните години.

42-годишният правоприемник на датския трон желал да посети Джейд Буда бар в Брисбън през уикенда. Принцът останал слисан, когато му споделили, че той и неговите придружители се нуждаят от съответната идентификация, с цел да влязат, оповестява Българска телеграфна агенция.

Принцът и неговата компания си тръгнали и се върнали 15 минути по-късно, подкрепени от седем дипломати, които да уверят мениджъра на заведението, че дават отговор на условията за възраст.

Щатът Куинсланд има строги закони за алкохола, които изискват идентификация с шофьорска брошура или паспорт за достъп до заведения след среднощ в някои квартали. Този закон бе въведен през юли, с цел да " понижи риска от свързани с алкохол вреди ". Съсобственикът на бара Фил Хоган назова закона " малоумен " и " призрачен от позиция на туристите ".

Принц Фредерик е срещнал брачната половинка си Мери Доналдсън, която е родена в Австралия, в бар в Сидни по време на Олимпийските игри през 2000 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР