Датският национал Юсуф Поулсен е напълно възстановен от мускулно разтежение

...
Датският национал Юсуф Поулсен е напълно възстановен от мускулно разтежение
Коментари Харесай

Юсуф Поулсен е възстановен за събота

Датският национал Юсуф Поулсен е изцяло възобновен от мускулно разтежение и е подготвен за игра в съботния 1/4-финал на UEFA EURO 2020 против Чехия. 27-годишният нападател пропусна успеха с 4:0 против Уелс в предходната фаза, а неговият заместител Каспер Долберг вкара два гола.

"Вече съм добре. Планираме през днешния ден да упражнявам малко, на следващия ден да проведа цялостно занятие и да играя в събота ", сподели той на конференция през днешния ден.

Перфектният мач на Долберг против Уелс обаче може да значи, че Поулсен ще би трябвало да се задоволи с място на пейката.

"Изиграхме два сезона, слети в един, а физическото натоварване докара до доста травми. Чисто душевен обаче нямаме никакъв проблем и желанието е налице ", продължи датският национал.

"На европейско състезание е доста мъчно да загубиш централизация. Възможността да играеш на този шампионат, а също така и в личната ти страна, не е за изпускане. Чакахме Евро 2020 толкоз дълго време. Физическите проблеми обаче се виждат на всички места. Има доста футболисти, които и сега играят с леки контузии. На осминафиналите имаше мачове, в които бяха сменяни по четирима или петима поради контузии ", показа още Поулсен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР