Датската философия за комфорт докосна не само интериора и готвенето.

...
Датската философия за комфорт докосна не само интериора и готвенето.
Коментари Харесай

8 идеи за хюга секс

Датската философия за комфорт докосна освен интериора и готвенето. Топли чорапи и чаша парещ шоколад ще създадат секса още по-приятен през зимата.

Обуйте топли чорапи

За прекрасен оргазъм, краката би трябвало да бъдат топли: вземете меки плетени чорапи до коляното или глезена. Основното нещо е да се погрижите за удобството на краката си. Може да ви звучи смешно, само че фактът, че дамите в чорапите доближават до оргазъм по-лесно, е научно потвърден. Изследване на холандски академик демонстрира, че хората свързват чорапите с топлота и комфорт. Емоциите, които тази елементарна част от облеклата провокира, успокояват женската амигдала и префронталната кора. Това са области на мозъка, които са виновни за чувства като безпокойствие, боязън и възприятие за заплаха.

Сред изследваните дами единствено 50% достигали оргазъм, само че откакто им се дали чифт топли чорапи, тази цифра се нараснала до 80%, написа trafficnews.bg.

Свещи

Вече е потвърдено, че свещта има успокоителен и релаксиращ резултат. Това е изключително значимо през зимата, когато няма толкоз естествена светлина. Запалете няколко свещи и ще видите по какъв начин ще се промени вашата спалня.

Да не приказваме, че на светлината на свещите кожата ти ще наподобява кадифена и нежна. Свещите са свързани освен със спокойствието, само че и с романтиката. Нищо чудно, че има израз " вечеря на свещи ". В взаимозависимост от настроението, можете да вземете ароматизирани, които ще добавят любовното въодушевление.

Намажете се с масло

През зимата кожата се изсушава бързо, тъй че след душ е желателно да се хидратира с масло или мляко. Но за какво да не превърнете този обред в полова игра? Помоли гаджето си да те намаже с масло по цялото тяло и може би ще има друго продължение по-късно.

Пийте парещ чай или греяно вино

Малко алкохол преди секса ще ви отпусне, главното нещо е да не прекалявате. Една чаша вино е задоволителна. Ще се затоплиш освен извън, а и от вътрешната страна.

Между другото, след чашата чай или греяно вино можеш да го изненадаш с най-хубавия орален секс в живота му - влажната топлота на устата ти ще го побърка в тази студена зимна вечер.

Вземете доста дебело одеяло

На всички нас не ни доближава топлота в това студено време. Едно дебело одеяло ще ви помогне да се сгреете, а под него може да извършите и нещо друго... Вече написахме какъв брой значимо е да сте топли по време на секс, и в случай че не желаете да сложите чорапи на краката си, пробвайте се просто да стигнете под одеялото.

Спомнете си поза " лъжички "

Много " прегръщаща " и нежна поза, която също така дава пространство за маневри. Можеш да контролираш дълбочината на навлизане и интензивността на придвижванията му. Във всеки случай, " лъжичките " е по-скоро спокойна поза, дава на сътрудниците възприятие за сигурност и комфорт.

Направете си секс следобяд

Факт е, че през зимата и есента равнището на тестостерон понижава, само че слънчевата светлина ще помогне да се повиши либидото.

Оставете единствено чувствата

Завържете си един на различен лента на очите, позволявайки единствено на ръцете да работят: изучавайте телата си, пробвайте нови неща, прошепвайте си нежни думи. Масажирайте се. Може би е време да разнообразите половите си игри, нали?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР