Датата за провеждане на парламентарните избори провокира три въпроса –

...
Датата за провеждане на парламентарните избори провокира три въпроса –
Коментари Харесай

Румен Петков: Датата за провеждане изборите буди въпроси

Датата за осъществяване на парламентарните избори предизвика три въпроса – на тази дата е католическият и арменският Великден, корпоративният и административният избор остават в ръцете на ГЕРБ и им дават една обиколка напред, времето партиите да стигнат до гласоподавателите си е доста малко, както и опцията за осъществяване на ефикасна осведомителна акция измежду българите. Това разяснява в ефира на радио ФОКУС ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков.

Той добави, че Политическа партия АБВ е в същинската фаза на подготовката си за изборите за народни представители. 4 април обаче е ситуиран във времето по този начин, че да не разреши да дадем чувство за сигурност на жителите, от една страна и въпреки това – да дадем опция те да бъдат стимулирани да излязат да гласоподават за политики.

Петков уточни, че определената дата за парламентарния избор е в полза на ГЕРБ, той предвижда, че партията на Борисов още веднъж няма да показа съответни политики на гласоподавателите и вотът ще премине по нормалния метод – посредством порочни практики и принадлежности за операция.

„ Очаквам жесток напън от страна на Борисов върху администрацията, върху бизнеса за застраховане на корпоративен избор, платен избор. Очаквам тежки избори, които ще бъдат опорочени от ГЕРБ “, сподели Румен Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР