Датата на следващите предсрочни парламентарни избори е вече известна –

...
Датата на следващите предсрочни парламентарни избори е вече известна –
Коментари Харесай

МС: От първи февруари децата до 10-годишна възраст ще пътуват безплатно в обществения транспорт

Датата на идващите предварителни парламентарни избори е към този момент известна – 2 април. Мандатът на това служебно държавно управление изтича идната седмица. В последните месеци се изговориха доста думи, редуваха се обвинявания и обещания. Това сподели министър председателят Гълъб Донев преди постоянното съвещание на Министерски съвет.

Хората чакат светсни решения и дейности. Ако всеки прави работа, за която е определен и назначен съзнателно и с мисъл за другите, ще живеем в страна, в която факторът немарливост ще е изолиран случай. Проявите на немарливост са тези, които предизвикват вреди, от време на време с съдбовен край, добави министър председателят.

Служебният кабинет ще разгледаме промени в наредбата на здравната експертиза на работоспособността, вследствие на което оценката на методиката ще вкара повече правдивост във връзка с хората с голям брой увреждания.

Предстои ни да одобрим спомагателни средства в размер на 73 млн. лева поддръжка на услугата Обществен превоз в цялата страна. В резултат на това решние от 1 февруари до края на годината всички деца до 10 годишна възраст ще пътуват гратис. За учениците остъпката ще се увелици от 20 на 70%. Намалението на цената на картатата за възрастни хора ще е с спомагателни 20% или общо 40% по-ниска цена.

 

Виждаме че, когато всеки прави работата, за която е определен или назначен съзнателно и с мисъл за другите има резултати за хората, уточни още Донев.

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР