Датата е 4 май 1943-а година - ражда се една

...
Датата е 4 май 1943-а година - ражда се една
Коментари Харесай

Лита Маркова специален гост в предаването Извън играта днес 18.00 часа по БНТ 1

Датата е 4 май 1943-а година - ражда се една звезда и остава вечно на 28. Футболният талант, комбиниран с изключителни човешки качества, оставят легендата вечно жива в сърцата на хората и до през днешния ден.

На 4 май 2023-а година ще се навършат тъкмо 80 години от рождението на българската футболна легенда Георги Аспарухов - Гунди, а в негова чест специфичен посетител в предаването " Извън играта " през днешния ден (30 април) от 18.00 часа ще бъде неговата брачна половинка Лита Маркова.

" 52 години след гибелта му да го помниш, да го обичаш, да го споменаваш - значи има нещо, с което е направил усещане. За мен това не е футболният му талант. Има и други велики футболисти. При него съчетанието беше човечност, добрина, деликатност - талантлив футболист и хубав от горната страна на всичко ", споделя в част от изявлението брачната половинка на починалия Гунди.

Не пропускайте предаването " Извън играта " с посетител Лита Маркова през днешния ден от 18.00 часа по Българска национална телевизия 1!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР