Датата 26 май е важна, за да свалим това правителство.

...
Датата 26 май е важна, за да свалим това правителство.
Коментари Харесай

Нинова: Победа означава промяна

Датата 26 май е значима, с цел да свалим това държавно управление. Нашата победа на европейските избори значи началото на смяната в България. Това разгласи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Южния парк в столицата, където партията избра да показа своите претенденти от листата си за европейските избори.

" ГЕРБ ни отчуждиха от европейските полезности, от българските полезности, лишиха ни от човешко достолепие. Искаме независимост, съществена европейска полезност, само че свободни хора ли сме през днешния ден ", сподели тя.

" Пълзящата тирания на опозицията е нелепост, само че едноличната власт е реалност. Защото един човек ръководи народа и неговите пари ", съобщи Нинова.

" Но скъпи българи, не просто, с цел да свалим това държавно управление, с цел да го сменяем с друго и да продължим по същия метод. Не просто една партия да падне от власт, а друга да завоюва. Можем да сложим началото на смяната на модела, който 30 години политици, стопански кръгове, олигарси са дружно. Единствено за персоналния си интерес и против интереса на народа. Този модел можем да променим ", съобщи Нинова прикани българите да излязат и да гласоподават на 26 май.

" Вече 12-а година вървим към Европа с блян, че България ще се приближи до тази Европа - на обществената отбрана, достолепие и независимост, за която всеки от вас е мечтал. Но през днешния ден бизнесът бяга от България, а Народното събрание работи за определени клиенти - 72 % от признатите закони са лобистки, съгласно Българската стопанска камара. Тотален е сривът на директните непознатите вложители - спадът е 11 пъти по отношение на 2008 година, а опазването на здравето се трансформира в жест на лепта, в вик за помощ ", съобщи лидерът на листата на партията Елена Йончева.

" Днес страната ни се ръководи от една тайфа, хора от незаконния свят. Те са завладели България. Те не могат да ни водят към Европа. Те не могат да пазят българския интерес ", съобщи още Елена Йончева.

Елена Йончева бе безапелационна, че левицата ще победи на тези избори.

" Европа се нуждае от огромна смяна ", разгласи ръководителят на ПЕС Сергей Станишев и разгласи, че десните партии смазват европейската концепция.

" Десните вършат обединения, с цел да продължат разрушаването на европейския обществен модел и би трябвало да се даде отпор. Кой, в случай че не социалистите, ще го създадат. Това е нашата задача - и в България, и в Европа ", сподели още Станишев.

   
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР