Датата 2 октомври е доста сложна, защото Меркурий излиза от

...
Датата 2 октомври е доста сложна, защото Меркурий излиза от
Коментари Харесай

Астролог по Дарик: 2 октомври е сложна дата, Меркурий излиза от ретроградност

Датата 2 октомври е много комплицирана, тъй като Меркурий излиза от назадничавост, което постоянно значи някакъв безпорядък, раздвояване, неразбория. Същият този Меркурий е в доста неприятен аспект с още три небесни тела. Това съобщи писателят и астролог Силва Дончева в „ Сиеста “ по Дарик радио.

„ На 2 октомври, изключително до 10:45, на небето има кръст, което значи двойни знаци - тези избори могат да бъдат всичко друго, само че не и почтени. Хороскопът на самия ден демонстрира нестабилност и многобройност, не можем да чакаме явен победител, партия или човек, който да поеме властта “, съобщи Дончева.

Според нея динамичността в българската политика ще продължи. „ След това, в случай че не успее да сформира държавно управление или има служебно, по-скоро ще успят да създадат някакъв събирателен компромис, има тежки въздействия към 20 април и 5-6 май 2023, когато най-вероятно държавното управление ще падне, ние още веднъж влизаме в тази серпантина, продължаваме да се въртим в обаян кръг “, безапелационна е тя.

По нейни думи към този момент не е вероятен разговор сред партиите в Народното събрание, защото „ България постоянно бърка в своята геополитика. “

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР