Датата 11.11 се тълкува по различни начини в различните култури

...
Датата 11.11 се тълкува по различни начини в различните култури
Коментари Харесай

Какво значение носи датата 11.11 и какво трябва да правим днес

Датата 11.11 се пояснява по разнообразни способи в другите култури и духовни обичаи. В някои култури се счита за благополучен ден, до момента в който в други се счита, че е удобен ден за духовни практики. Например в Китай 11.11 се чества като „ Ден на необвързаните “, където неженените млади възрастни честват статута си на необвързани.

Датата 11.11 има доста духовно и нумерологично значение. В нумерологията цифрата 11 се смята за основно число, представляващо духовно прояснение, вътрешен глас и съзнание. Когато цифрата 11 се повтори два пъти, както в датата 11.11, се счита, че неговата сила се усилва, което го прави мощен ден за духовни практики и проявяване. Някои духовни обичаи свързват датата с отварянето на портали към по-високи измерения, улесняващи духовното израстване и промяна.

Смята се също, че датата 11.11 е обвързвана със специфични сили и проявяване. Счита се за ден на синхроничност, където Вселената се подравнява, с цел да докара до проявлението на желанията и осъществяването на желанията. Много хора употребяват този ден, с цел да дефинират планове и да се занимават с духовни практики като медитация, визуализация и утвърждения. Смята се, че силата на деня е изключително удобна за проявата на обилие, обич и нравствен напредък.

Датата 11.11 е известна още като " Денят на самообединението " , е време за фокусиране върху вътрешния напредък и развиване. Този ден постоянно се свързва със специфични сили и трептения, които могат да оказват помощ на хората да се свържат с вътрешната си същина и да прегърнат нови благоприятни условия за персонален напредък. Като се концентрират върху вътрешното развиване, хората могат да придобият по-голямо възприятие за изясненост и цел в живота, което им оказва помощ да вървят напред с убеденост и мощ.

Едно от основните смисли, свързани с " Деня на самообединението ", е значимостта на самосъзнанието и саморефлексията. Този ден е опция за хората да създадат крачка обратно от напрегнатия си живот и да помислят върху своите мисли, усеща и дейности. Правейки това, хората могат да придобият по-задълбочено схващане за себе си и своите мотивации, което им оказва помощ да вземат по-съзнателни решения за живота си. Този развой на саморефлексия може да бъде предизвикателство, само че е основна част от пътуването към личностно израстване и самоусъвършенстване.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР