Дъщерята на Слави Бинев—бившата гимнастичка Елена се раздели с гаджето

...
Дъщерята на Слави Бинев—бившата гимнастичка Елена се раздели с гаджето
Коментари Харесай

Ели Бинева скъса с човек на Любо Чука

Дъщерята на Слави Бинев—бившата гимнастичка Елена се раздели с гаджето си. Чаровницата към този момент не е дружно с Алекс Гълъбов, научи HotArena.

Красавицата, която е и модел по специалност, много време излизаше с ММА боеца. Гълъбов бе и измежду охранителите на Таки и Любо Чука, остана с него по-малко от година. Двамата се появиха дружно за първи път на „ София Оупън ” в „ Арена Армеец ” предходната година.

Тогава те заеха местата си в ложите дружно с някогашните колежки на Ели в ансамбъла, както и националките в самостоятелната конкуренция. По време на срещата Ели не спря да се смее с Гълъбов, а по-късно споделиха и фотоси в обществените мрежи, демонстрирайки какъв брой са щастливи дружно, написа " България през днешния ден ".

Алекс бе до нея, когато разгласи края на спортната си кариера поради поредна контузия, само че двамата се разделиха по-късно.

Каква е повода за раздялата им не е ясно, само че от известно време не са дружно. Слуховете гласят, че Бинева има нов мъж до себе си. Но на този стадий тя е твърдо решена да не обявява връзката им.

И вместо това се е концентрирала върху стилната им кариера.

За разлика от нея обаче, Гълъбов още не й е намерил заместничка. Младият модел се е посветил на работата и непрекъснато е в компанията на свои другари.

Той не стопира да театралничи и с Любо Чука, който е измежду най-близките му приятели. От скоро Алекс популяризира новата линия на магазина на някогашния ММА войник.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР