Дъщерята на работи в най-важното Банков надзор. Същото, което в

...
Дъщерята на работи в най-важното Банков надзор. Същото, което в
Коментари Харесай

Защо дъщерята на шефа на ДАНС е надзорник в БНБ, назначена преди да е завършила образование - slava.bg

Дъщерята на работи в най-важното Банков контрол. Същото, което сега бави промяната на борда на държавната. Същото, което е изпуснало скандалните заеми, огласени от новия министър на стопанската система.
Това ни учудва по-малко, когато разбираме, че в него от януари работи дъщерята на прекараралия 6 години като началник на, преди този момент заместник-министър на вътрешните работи при Цветан Цветанов, а сред тях – бордовик на столичния Метрополитен ЕАД Димитър Георгиев.
Още по-странно е, че Александрина е назначена в банката като специалист още през 2016 година, както сама е написала с горделивост на своята стена във Facebook. Странно е, че тя стартира образованието си в единствения споменат от нея университет Нотингам Тренд през септември 2015 година А го приключва, откакто към този момент е назначена и то в отдел Човешки запаси на Българска народна банка – през юли 2017 година
С каква подготовка незавършилата студентка попада в националната ни банка, която още пази купата Народна? Александрина сама е записала предходния си опит – шафнерка, или в случай че повече ви харесва – стюардеса, на борда на рейсовете за турове Хемптън Джитни.
Освен въздействие върху най-богатите българи и непознатите финансови институции, позицията в Българска народна банка носи и други приятни плюсове – голяма заплата над 4000 лева (кметът на София получава 2900 лева или 34 800 лева годишно), като тя се получава не 12, като на кмета, не 13, а 20 (ДВАДЕСЕТ пъти годишно).
Колко тъкмо пари взема Александрина, по каква причина е назначена без изискваното по закон обучение, каква нейна подготовка е насочила точно към нея вниманието и за какви заслуги е
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР