Дъщерята на президента Румен Радев - Дарина Радева отново привлече

...
Дъщерята на президента Румен Радев - Дарина Радева отново привлече
Коментари Харесай

Дъщерята на Румен Радев избра нетрадиционен начин да отпразнува вчерашния ден

Дъщерята на президента Румен Радев - Дарина Радева още веднъж притегли вниманието в обществените мрежи. Младата дама, която се занимава с актьорско майсторство в НАТФИЗ, отпразнува по доста любопитен метод вчерашния " Свети Валентин ".

Навръх празника на влюбените, когато обществените мрежи изобилстваха от звездни фотоси, правени в тузарски хотели, заведения за хранене и нощни заведения, наследничката на президента заложи на много по-различно прекарване.

Къдрокосата красавица е избрала да отиде на концерт на група " Остава " и да се наслаждения на осъществяванията на Свилен и музикантите му в паметно столично заведение, където те са имали присъединяване. От сторито й в обществените мрежи не излиза наяве с кого е била на шоуто, само че явно си е изкарала супер, предава " Блиц ".

За персоналния живот на първата щерка на Радев не се знае доста. В Инстаграм профила си Дарина не е доста дейна, само че пък се знае, че има актьорски гений и заложби за модел, в случай че съдим единствено от фотосите, които е качвала в профила си. Творческите ѝ изяви са постоянни, само че за момента са най-много главно по театралните подиуми.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР