Дъщерята на поетесата Маргарита Петкова - Надежда Огойска загуби битката

...
Дъщерята на поетесата Маргарита Петкова - Надежда Огойска загуби битката
Коментари Харесай

Дъщерята на поетесата Маргарита Петкова си е отишла от коварна болест

Дъщерята на поетесата Маргарита Петкова - Надежда Огойска загуби борбата с рака. Това заяви опечалената майка в профила си във Фейсбук.
Надежда е умряла на 9 юни, а опелото е било на 14 юни.

Надежда се бори от 3 години с онкологично заболяване. Битката стартира през юни 2016 година Тогава тя чува страшната диагноза рак. Започва лекуване в Лондон, сполучлива интервенция, химиотерапия, само че в един момент всичко се обърква. Появяват се разсейки в други органи на тялото й. През лятото на 2018 година тя претърпява интервенция в истанбулска клиника, при която са отстранили туморите в черния й дроб. След интервенцията, лекуването на Надежда продължи, само че без резултат.

" Аз не желая никой в никакъв случай да узнава това. Благодаря на шепата другари, които са непрестанно до мен. Благодаря на всички, които през тези мъчителни години на битка, ни подкрепяха. Благодаря, че няма да коментирате под това публично, от мое име и от името на фамилията ми, изказване. Моля ви да не сипвате сол в раната с положителните си думи, тъй като положителното боли два пъти повече от злото - повярвайте ми на юнашко доверие. Всички ", написа в обществената мрежа Маргарита Петкова 3 дни след погребението на щерка й.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР