Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, е прекалила с уголемяването

...
Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, е прекалила с уголемяването
Коментари Харесай

Феновете на Сузанита са в ужас СНИМКА

Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, е прекалила с уголемяването на устните си. Непълнолетната певица от дълго време издува джуките си с хиалурон, само че напоследък прекалява и резултатът е по-скоро плашещ, в сравнение с изящен.

Почитателите на тийнейджърката се чудят кой доктор си разрешава сходни произволи с малолетно момиче. „ Това е подсъдимо! Лицето ти е подпухнало от корекции! Обезобразила си се! ”, разясняват почитатели на Сузанита в обществената мрежа. Дори най-верните й почитатели я поучават да спре, до момента в който е време. В момента горната й джука съвсем опира в носа и като че ли е заживяла личен живот.

 Резултат с изображение за Сузанита се обезобрази

Родителите на Сузанита постоянно са поощрявали капризите й, въпреки че е недопустимо за момиче на 16 да деформира лицето си по този метод. Освен че в устата е като ужилена от пчели, изпълнителката е нашарила половината си тяло с разнообразни татуировки и има намерение в скоро време да изпълни пазвата си със силикон. Запознати издават, че русокоската изчаква да навърши 18, тъй като в този момент никой хирург не се съгласява дa я оперира.

Изцепките на Сузанита обаче не свършват с това. Неотдавна майка й Шенай показа, че е разрешила на тийнейджърката да пуши и дори да опита опиати. Последното направила сякаш с просветителна цел. Жената на Орхан Мурад не посочи за каква дрога става въпрос, само че описа, че дъщеря й два дни се чувствала зле и повече не помислила да опитва от неразрешените вещества. За сметка на това певицата всекидневно пафка цигари в наличието на родителите си и сама се хвали, че от дълго време не е девствена.

Откакто стана известна с парчето „ Луцифер и Буда ”, дребната провокаторка изцяло заряза учебното заведение. Тя разяснява, че сякаш е траяла образованието си като частна ученичка, само че нехаела за уроците. Музикалната кариера на девойката също е в застой. Въпреки че се пробва да притегля внимание с голи фотоси и пошло държание, това към този момент омръзна на аудиторията и ползата към Сузи е секнал, написа „ Уикенд “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР