Дъщерята на Мис България – Свят“ 2017, Вероника Стефанова е

...
Дъщерята на Мис България – Свят“ 2017, Вероника Стефанова е
Коментари Харесай

Дъщерята на Mис България става златно момиче

Дъщерята на „ Мис България – Свят “ 2017, Вероника Стефанова е на път да се трансформира в едно от новите златни девойки. Малката Анжи още не е навършил четири годинки, само че към този момент се изявява като гимнастичка.



 Момичето е записано в клуба по художествена гимнастика „ Биляна “ и към този момент печели първите си медали. Анжи е част от най-малките гимнастички в клуба, само че се отнася извънредно съществено към тренировките и бързо напредва. Нейните родители и родственици не крият насладата си от триумфите на Анжела.

„ Моето златно момиче “ , споделя с горделивост Вероника за дъщеря си, а бабата Ася също е във екстаз. Дали дребната Анжи някой ден ще донесе златен орден от олимпиада за България занапред ще разберем, само че предпоставките са налице. Нейната майка се е занимавала с балет, което е още един спомагателен плюс за Анжи. Мис България 2017 споделя, че двете обичат да танцуват дружно в къщи, а  малката елементарно усвоява  движенията.

Вероника има две дъщери, като втората, Анабел, се роди предходната година Техният баща се споделя Филип и обезпечава всичко належащо за своите принцеси, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР