Дъщерята на Майкъл Джексън – Парис Джексън, издаде нов гръндж

...
Дъщерята на Майкъл Джексън – Парис Джексън, издаде нов гръндж
Коментари Харесай

Дъщерята на Майкъл Джексън издаде сингъл в стил гръндж

Дъщерята на Майкъл Джексън – Парис Джексън, издаде нов гръндж сингъл, който доста наподобява на Nirvana като звучене. Самата тя споделя, че съзнателно е търсила по-твърдия тон по отношение на предните й части Just You и Lighthouse.

„ Това и видът музика, който желаех да върша, когато бях на 14 и открих Nirvana и Pixies “, споделя наследничката на Краля на попа. Новото парче Bandaid е част от албум, който тя към този момент записва.

„ Използвах същия миксер за звука тъй че има общо звучене и с предните два сингъла, само че тази ария е по-повлияна от песните на Smashing Pumpkins, Nirvana, Interpol “, разкри Парис Джексън в изявление за списание People.



„ Щастлива съм да работя с моя добър другар Антъни Салазар, която сподели: Удряй по-силно барабаните от Томи Лий и всичко ще е топ! “

Вдъхновение Парис Джексън е черпила и от албума I’m wide awake, it’s morning на Bright Eyes. Досега Парис Джексън опитва да пробие в киното и в света на рекламата, само че музиката е това, което най-вече й лежи на сърцето и това по никакъв начин не е изненадващо като знаем кой е татко й. За дебютния й албум писахме преди време.

Припомнете си това



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР