Дъщерята на Лорън Саймън направи искрена молба на живо в

...
Дъщерята на Лорън Саймън направи искрена молба на живо в
Коментари Харесай

Дъщерята на Лорън Саймън от Големия брат на знаменитостите отправи строго предупреждение към известната си майка, когато влезе в къщата

Дъщерята на Лорън Саймън направи откровена молба онлайн в Биг Брадър на звездите. Шоуто се завръща с гръм и тропот, а новите звезди към този момент се настаняват в известната къща на CBB.

Сред тях е телевизионната риалити звезда Лорън Саймън, която се появи много, карайки децата си да се тревожат. Звездата от Истинските съпруги от Чешир, 48-годишната Лорън, се появи в бляскав костюм и кипеше от неспокойствие, до момента в който разговаряше с водещите Ей Джей Одуду и Уил Бест в вечерта на премиерата, понеделник, 4 март.

18-годишната щерка на Лорън, Джиджи Саймън, която споделя с някогашния си брачен партньор Пол Саймън, също беше там и я аплодираше, само че тя имаше строго предизвестие за майка си, известна със своята искреност и нефилтрираност мнения. Лорън разгорещено уточни щерка си на Уил и Ей Джей в тълпата, до момента в който Джиджи ги аплодираше и махаше. Тогава 18-годишното момиче твърдо сподели: „ Не говорете за секс, няма секс! “.

Уил и Ей Джей започнаха да се смеят на съвета, както и Лорън...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР