Дъщерята на Христо Строичков Мика и Хубавата Елена застанаха сред

...
Дъщерята на Христо Строичков Мика и Хубавата Елена застанаха сред
Коментари Харесай

Мика Стоичкова и Хубавата Елена сред звездите на Dancing Stars

Дъщерята на Христо Строичков Мика и Хубавата Елена застанаха измежду блестящите редици на Dancing Stars, броени часове преди старта на предаването. Продуцентите ни разрешиха да „ надникнем зад кулисите " и ни направиха очевидци на блестящия свят на най-популярните и обичани български звезди, изпълнен с трескава подготовка и тренировки преди старта на Dancing Stars.

Освен на резултата на усилените тренировки на участниците феновете ще могат да се насладят и на напълно новата ефектна визия на Dancing Stars. За първи път у нас за шоуто е построена двуетажна сцена - трета по величина в света след Dancing Stars в Съединени американски щати и Вликобритания - и единствената двуетажна сцена на Dancing Stars в Източна Европа. Декорът на шоуто е 4-сетов, а блестящата атмосфера се добавя и от ефектния мултимедиен дансинг.

За първи път феновете ще имат опцията да наблюдават всяка една страст на участниците. За задачата продуцентите са построили 5-метров бекстейдж и блестяща гардеробна, като всички детайли изпълват впечатляващите над 1000 кв.м. повърхност на балната зала.

Неуморната Алекс Сърчаджиева, която на драго сърце ни разведе из лъскавите глъбини и секрети кътчета на шоуто, изненада чаровната Маги Желязкова в достойната за холивудски величия гардеробна. Маги разкри, че част от ролята й на ко-водеща ще бъде да наблюдава страстите и настроението на участниците безусловно секунди преди да излязат на сцената, да им дава кураж и да съпреживява техните безредици.

За първи път в ефир, феновете ще станат очевидци по какъв начин гримьорите слагат финални линии - грим и коса на звездите, минути преди да стъпят на най-ефектния дансинг.

Зад цялата помпозност и лукс на танцувалното шоу стоят повече от 6000 часа усилени тренировки на участниците, а екип от над 100 индивида се грижи за безупречния развой.

На събитието бяха сюрпризирани по време на подготовка и Елена, Нели, Мика, Ути, Енчо, Мариан, Антон, ВенЗи, Михаела - облечени в спортни екипи и под зоркия взор на Илиана Раева и Алфредо Торес.

Утре вечер, от 20.00 ч., към журито ще се причислят и Христо Мутафчиев, който ще се завърне от турне, както и неотдавна станалата майка - Галена Великова.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР