Дъщерята на голямата Стоянка Мутафова отново е обвързана жена. Чудото

...
Дъщерята на голямата Стоянка Мутафова отново е обвързана жена. Чудото
Коментари Харесай

Муки има нова любов, заживя с младия си съсед

Дъщерята на огромната Стоянка Мутафова още веднъж е обвързана жена. Чудото се случило около празниците, когато Муки подхванала значимата стъпка, а точно да заживее под един покрив с новия си обичан. От няколко месеца насам Мария Грубешлиева дружала със собствен по-млад комшия. Галантният Борян е със 7 години по-малък от нея, познавали се от дълго време, само че едвам неотдавна се преоткрили.

64-годишният комшия на Муки почнал първо да ѝ оказва помощ с битовите проблеми, изявявал предпочитание да ѝ пазари, извеждал я на разходки и я изслушвал търпеливо. Тя се впечатлила от общителното му отношение и угриженост и не ѝ трябвало доста време, с цел да осъзнае, че в действителност е мъжът за нея. Той също отворил сърцето си за 71-годишната Грубешлиева и ѝ споделил, че неотдавна се е развел със брачната половинка си. Така в действителност нямало спънка двамата да заживеят дружно и да бъдат публично двойка. " Разбираме се съвършено, доста го бива в кухнята “, хвали мъжа до себе си щерката на Стоянка Мутафова, написа " Ретро ".

След кончината на великата комедиантка, която ни напусна преди 3 години, Муки изпадна в тежка меланхолия. Самотата не ѝ се отразяваше добре и единственото ѝ избавление бяха нейните домашни любимци. За прочут интервал от време тя даже бе изгубила предпочитание да се храни и да излиза. Останаха ѝ шепа другари, с които да поддържа връзка, а дните ѝ се трансфораха в изтезание. Появата на Борил обаче трансформирала напълно всекидневието ѝ и желанието ѝ за живот се завърнало. Тя била извънредно удовлетворена, че двамата не просто си правели компания, само че е можела да разчита на него за всичко, в това число и за бита и семейството, което не ѝ е измежду обичаните занимания.

Макар да е по-възрастна от обичания си, Грубешлиева се грижи усърдно за външния си тип. Тя постоянно посещава фризьорски салони и студиа за разкрасяване. Подлага се на всевъзможни новаторски процедури за подмладяване и в никакъв случай не излиза от вкъщи си без прическа и безупречен маникюр. Пенсията на Муки е обществена и е едвам 180 лв., само че тя може да си разрешава дребни удоволствия с помощта на наследството на своята майка. Стоянка ѝ остави парцели, които тя отдава чартърен и печели от тях задоволително, с цел да живее добре. Отделно починалата актриса имала и спестявания в банка, а Мария ежемесечно вземала и % от продажбите на книгите, които написа за Мутафова.

Парите въобще не били решителен фактор за връзката им с Борян. Навремето Муки имаше връзки със заможни и сполучливи мъже, които обаче все завършваха с крушение. Последната ѝ връзка бе с овдовелия прочут ваятел Сашо Балкански, с който са били гаджета и на млади години. Преди това пък опитва да съживи брака си с гръцкия паралия Никос, за който беше омъжена. Малко преди да се елементарни с обичаната си майка, Грубешлиева също беше влюбена. Тогава неин сътрудник беше съученикът ѝ Павлин, с който се срещнаха инцидентно след десетки години липса на контакт. Любовта им обаче прекъсна прибързано, защото той отпътува да живее при децата си в Щатите, а Муки не пожела да го последва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР