Дъщерята на Гълъбин Боевски – Сара, не иска и да

...
Дъщерята на Гълъбин Боевски – Сара, не иска и да
Коментари Харесай

Дъщерята на Боевски не иска в САЩ Дъщерята на Гълъбин Боевски – Сара, не иска и да чуе за тенис. Наследницата на спортиста бе една от най-обещаващите тенис – звезди, но след приключението с кокаина, не е посягала към ракетата, научи HotArena. Момич

Дъщерята на Гълъбин Боевски – Сара, не желае и да чуе за тенис. Наследницата на спортиста бе една от най-обещаващите тенис – звезди, само че след приключението с кокаина, не е посягала към ракетата, научи HotArena .

Момичето получи предложение за стипендия в Съединени американски щати, само че твърдо отхвърли. Откакто арестуваха татко й преди няколко години с 9 кг кокаин в раницата, щерка му не желае и да чуе за тенис.

Животът на Сара не бе по никакъв начин елементарен след ареста на татко й. С майка й обикаляха няколко години по институции, с вярата да го измъкнат по-рано от пандиза. Това не се случи и наследницата на Боевски загуби всякакво предпочитание да тренира.

„ Сара спря да се преценява със строгия режим, който татко й постановяваше. Започна да върви по купони, забърка се с неприятна компания. Това докара и до кавги в фамилията, а тя се изнесе от вкъщи ”.

Тенисистката получила предложение със стипендия от влиятелен американски университет. Успоредно с опцията да продължи своето обучение, тя трябваше да играе за тима на образователното заведение, само че в последна сметка отказала.

Причина за това била и любовта. Късметът на Сара се усмихна и преди няколко години тя се впусна в сериозна връзка. През миналата година, по-голямата щерка на Гълъбин Боевски даже стана майка.

В живота на всяка жена рано или късно идва щастието. Лесно ще го разпознаете. Има най-вкусните бузки, най-нежната усмивка и най-искрените очички ”, написа тя във Facebook.

Това е второ внуче за Гълъбин Боевски. Първото е момче, кръстено на него и е от сина му Пол. Младежът имаше връзка с момиче, на име Капка, само че малко след раждането на детето се разделиха.

Наскоро Пол се ожени за друго момиче – Вилияна. Баща му пък от няколко години обитава в чужбина, като от време на време се мести в Испания, Англия, Сърбия и другаде.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР