Дъщерята на Гала, която веднъж вече преболедува коронавирусната инфекция, сега

...
Дъщерята на Гала, която веднъж вече преболедува коронавирусната инфекция, сега
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала кара COVID за втори път, реакцията на баба й разсмя мрежата

 Дъщерята на Гала, която един път към този момент прекара коронавирусната зараза, в този момент още веднъж е болна. Мари е под карантина сега, до момента в който майка й и пастрокът й Стефан карат лятната си почивка в Италия, писа " Пик ". Явно обаче инфлуенсърката кара леко второто заразяване, тъй като е много дейна в обществените мрежи. Самата тя написа че: " Отговарям на няколко от въпросите, които ми задавате сега: Да, карам Коронавирус за повторно. Не, не съм имунизирана ".

Тя си е направила бърз тест, който е открил, че е инфектирана. А по-късно си е направила PCR тест. Красавицата разсмя почитателите си в Инстаграм, споделяйки реакцията на баба си, когато й съобщила, че е с коронавирус.

" Аз през вчерашния ден: Ало, бабо, с Коронавирус съм. Баба: Ами ти все гола вървиш ", написа Будева. Припомняме, че на първо време с вируса се поради Гала. Това се случи през есента на предходната година. Няколко дни по-късно признаци прояви и Стефан. На 13 ноември, два дни, откакто стана ясно, че майка ѝ към този момент се е излекувала от вируса и пробата ѝ е негативен, се разболя и Мари. 

Седмици, откакто пребори болестта, тя се оплака: " В интерес на истината короната в този момент ми се коства като разходка в парка, спрямо последствията. Вероятно при доста хора не е по този начин и не желая да изплашвам никого, само че аз с всеки ден се усещам все по-зле. Изминалата седмица ми беше доста сложна в това отношение. Умора, главоболие, болки, кашлица и никаква мисъл в главата ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР