Дъщерята на Естер Рантцен, Ребека Уилкокс, похвали чудодейно лекарство“, след

...
Дъщерята на Естер Рантцен, Ребека Уилкокс, похвали чудодейно лекарство“, след
Коментари Харесай

Дъщерята на Естер Рантцен дава трагична информация за Коледа, докато хвали „чудодейното лекарство“

Дъщерята на Естер Рантцен, Ребека Уилкокс, похвали „ чудодейно лекарство “, откакто съумя да прекара още една Коледа с нея.

83-годишната журналистка сега се лекува от четвърти етап на рак на белия дроб и обмисля да постави завършек на живота си в клиниката за самоубийства Dignitas в Швейцария. Асистираното самоубийство е неразрешено в Англия, Уелс и Северна Ирландия с оптималната присъда от 14 години затвор.

Дейм Естер сподели по-рано, че не е сигурна дали ще доживее да отпразнува рождения си ден по-рано тази година, тъй че беше " доста ненадейно ", че тя стигна до коледния интервал. А в този момент нейната щерка Ребека разкри, че Дейм Естер е считала, че „ ще почине напролет “, само че е съумяла да отпразнува Коледа със фамилията.

„ Тя мислеше, че ще почине напролет, само че чудодейно лекарство означаваше, че имаме още една Коледа с нея, знамение, което не можехме да си представим допустимо, когато тя беше диагностицирана през януари. Бях решена да се възползвам оптимално от това ", об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР