Дъщерята на Естер Рантцен има видение за последните часове на

...
Дъщерята на Естер Рантцен има видение за последните часове на
Коментари Харесай

Отчаяната молба на дъщерята на Естер Рантцен като „мама не трябва да умира сама в Dignitas“

Дъщерята на Естер Рантцен има привидение за последните часове на майка си и то не включва уединен полет до Швейцария да умра самичък в мрачна индустриална зона.

Ребека Уилкокс желае майка й, която има четвърти етап на рак на белия дроб, да издъхне вкъщи, заобиколена от фамилията. Тя сподели: „ Брат ми, сестра ми и аз бяхме до нея, разказвахме вицове, споделяхме окончателния си резултат в Wordle, тя щеше да ни победи на Scrabble, тя щеше да затвори очи – и евентуално нямаше да се разсъни. Това е методът, по който тя би желала да върви, мисля. Но вместо това 83-годишната дама Естер заплашва да постави завършек на живота си в клиниката Dignitas в Цюрих. Ако някой отиде с нея, той може да бъде задържан и преследван след завръщането си във Англия, което Ребека дефинира като „ ужасяващо “.

Тя сподели: „ Затворниците получават по-хубаво прощаване с обичаното си последно хранене, до момента в който тя отива в някакъв чудноват конвейер, където ви бързат през развой в безлична стая без хората, които об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР