Дъщерята на Елвис Пресли - Лиса Мари Пресли, е починала

...
Дъщерята на Елвис Пресли - Лиса Мари Пресли, е починала
Коментари Харесай

Лиса Мари Пресли е починала от чревна непроходимост според резултатите от аутопсията

Дъщерята на Елвис Пресли - Лиса Мари Пресли, е умряла от чревна непроходимост съгласно резултатите от аутопсията, оповестиха международните информационни организации, представени от Българска телеграфна агенция. Запушването е затруднение, обвързвано с бариатрична интервенция, на която Пресли се е подложила преди няколко години.

Дъщерята на Краля на рока умря на 12 януари т.г. на 54-годишна възраст. 

Според отчета от аутопсията, огласен в четвъртък, затруднението след бариатрична интервенция, която се прави за понижаване на тежестта, е постоянно срещано. 

Бариатричните интервенции се вършат при хора, които не могат да редуцират килограмите по различен метод или имат съществени здравословни проблеми.
Лиса Мари Пресли умря в болница в Лос Анджелис, където беше закарана от екип парамедици след позвъняване на незабавния телефон 911. Сигналът е бил за жена със сърдечен арест. Според отчета от аутопсията Пресли се е оплаквал от болки в стомаха по-рано денем. 

Лиса Мари беше заровена на 22 януари в Грейсланд - дома на татко й Елвис Пресли. Днес имението е музей, туристическа атракция и място за поклонение на почитателите на Елвис Пресли. 

Лиса Мари Пресли има три дъщери - 34-годишната Райли Киоу и 15-годишните близначки Харпър и Финли Локууд. Синът на Лиса Мари - Бенджамин Киоу, умря през 2020 г. 

Веднага след гибелта на Пресли стартира спор за наследството ѝ. Четири дни след погребението й нейната майка Присила Пресли подава документи за оборване на изменение в ръководство на тръста на Лиса Мари от 2016 година, съгласно което Присила и някогашен бизнес управител са отстранени и сменени от двете най-големи деца на Лиса Мари. В последна сметка Присила и най-голямата щерка на Лиса Мари - Райли Киоу, реализираха съглашение през май. 

През тази година Райли Киоу е номинирана за премия " Еми " в категорията за най-хубава актриса в минисериал за ролята си в " Daisy Jones & the Six ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР