Дъщерята на Брус Уилис, Талула, получи подкрепа от майка си

...
Дъщерята на Брус Уилис, Талула, получи подкрепа от майка си
Коментари Харесай

Не на тормоза: Деми Мур и Ема Уилис защитиха дъщерята на Брус

Дъщерята на Брус Уилис, Талула, получи поддръжка от майка си и своята мащеха против нападките онлайн.

Деми Мур и Ема Хеминг Уилис се оповестиха в отбрана на 29-годишната Талула, откакто тя показа поредност от известия в обществените мрежи, които е получила от бодишеймъри.

Бодишеймингът е събитие, изключително известно през последните години в интернет, обвързвано с това да засрамваш и обиждаш някого поради тялото му.

 уилис Getty

„ Мисля, че е значимо да споделя, че това се случва, че се случва на лекуващ се човек, който се възвръща, който е бил почтен за това какъв брой доста е боледувал и работи всекидневно, с цел да открие сигурност и уют в кожата си “, искрено написа Талула, визирайки борбата си с телесната дисморфия.

„ Чувствах, че е в действителност значимо да ви покажа това, че това се случва “, продължи тя. „ Много съм признателна, че попаднах на място, където не се разлагам поради думи от непознати (в по-голямата си част). Обичам се и се одобрявам! “

Споделените фотоси демонстрират персонални известия, които най-малката щерка на Деми Мур и Брус Уилис е получила от хора, които реагират грубо на изявленията ѝ.

Майката на Талула, Деми, се включи в мненията, с цел да я похвали и да предложи своята взаимност.

„ Толкова се гордея с теб! Хората постоянно отразяват единствено личния си боязън. Бъди [себе си] във всичките си форми и продължавай да блестиш с луксозната си славна светлина! “, написа актрисата.

 уилис Getty

Ема, доведената майка на Талула и брачна половинка на Брус от 14 години, също предложи поддръжката си в мненията.

„ Толкова скърбя, Талула. Ти прикани майките си тук, които желаят да знаят кои са тези хора “, разяснява тя.

Още през 2021 година Талула обърна внимание на проблемите с обараза на тялото си. Тогава тя разкри, че се е самонаказвала, тъй като не наподобява повече на майка си, която от десетилетия има статут на секссимвол.

„ Отне ми прекалено много време, с цел да схвана, че: А. Остаряването се случва без надзор, времето минава и лицето ви може да се промени “, показа тя в поредност от фотоси с Деми.

 уилис Getty

„ Б. Наказвах се, че не наподобявам на майка си, откакто ми споделиха, че съм близначка на Брус Уилис от раждането – възмущавах се от приликата, защото имах вяра, че моето „ мъжествено “ лице е единствената причина за това, че не ставам за обичане – ЛЪЖА! Бях и съм по своята същина скъп и заслужен човек, на всеки стадий от живота, с всевъзможен размер, с всякаква коса! (както и вие). "

„ Трябва да успокоите раните в душата си, преди да се опитате да „ оправите “ външността “, добави тя.
                             

По-рано тази година Талула показа поредност от сладки фотоси с известния си татко Брус Уилис, който предишния март се отдръпна от актьорството , откакто беше диагностициран с афазия. На фотосите 68-годишната звезда от „ Умирай мъчно “ прегръща щерка си.

 edna Edna.bg

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР