Дъщерята на Боян Петров – Тея, използва Facebook, за да

...
Дъщерята на Боян Петров – Тея, използва Facebook, за да
Коментари Харесай

Дъщерята на изчезналия алпинист проговори: Тате, ти си там, където винаги си искал да бъдеш- в планината! Вижте още какво каза тя

Дъщерята на Боян Петров – Тея, употребява Фейсбук, с цел да благодари на всички, присъединили се в издирването на татко й. Тя показа, че алпинистът е “там, където постоянно е желал да бъде – в планината”, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

„ През тази минала седмица останах без думи и към момента не знам какво да кажа. Още от дребна все чувах странни за мен думи като ‘‘Аконкагуа‘‘ или ‘‘Боуд Пик‘‘ и не бях изключително сигурна това какво значи. По-късно ми стана изцяло ясно, че това са планини и върхове. От години това за мен беше станало автоматизирано – той отиваше всяко лято и се връщаше ”, написа Тея Петрова.

„ Знаейки какъв брой е твърдоглав и какъв брой мощна воля има, не бях доста обмисляла обстоятелството, че внезапно ще има сериозен проблем там горе. Искам тук да благодаря безпределно на всички за поддръжката и вдъхването на вяра, както и на хората, които участваха в издирването на татко ми. Той e там където постоянно е желал да бъде – в планината ”, написа дъщерята на Боян Петров.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР