Дъщеря разказа за ужасяващите си преживявания, когато е била съвсем

...
Дъщеря разказа за ужасяващите си преживявания, когато е била съвсем
Коментари Харесай

Изповед: Майка ми остави втория ми баща да ме изнасилва и така забременях три пъти

Дъщеря описа за ужасяващите си прекарвания, когато е била напълно малко дете. Тя била едвам на 10 години, когато вторият й татко почнал да я изнасилва. През идващите годиин даже съумял да я забремени три пъти.

Рошел Грей, която към този момент е на 28 години, била на 10, когато 44-годишният Аноки Андрюс я изнасилил за първи път.

Младата жена споделя, че се оплакала на майка си и потърсила помощ от нея. Но тя единствено й се подиграла и даже скрила протичащото се от управляващите.

Вместо да приключи издевателството, майката нарекла щерка си лъжкиня, която търси внимание.



Тази година Аноки Андрюс е наказан за обезчестяване и поредност от полови закононарушения на 20 години, а майката - Мери е получила пет години за свирепост към децата.

Независимо от присъдите младата жена признава, че към момента живее в призрачен сън.

„ Никога няма да превъзмогна измяната от майка си и по какъв начин ме съобщи на това страшилище. Сега желая и други като мен да знаят, че и те могат да получат правораздаване ", твърди Рошел.

Майката на Рошел стартира да се среща с Андрюс през 2000 година и първоначално всичко като че ли е наред.



Но единствено пет месеца по-късно - откакто двойката се сгодява, Андрюс малтретира Рошел за първи път, до момента в който гледат телевизия дружно.
Рошел си спомня:

"Един ден той влезе в стаята ми, съблече се гол и ме изнасили. Исках да викам за помощ, само че се уплаших от това, което иска ми се случи! “

От този миг нататък Андрюс изнасилва Рошел четири пъти седмично, до момента в който на 12 тя не забременява.

Рошел продължава да крие от майка си от боязън. Казва й, че таткото е момче от учебното заведение й и прави аборт в клиника.

Само две години по-късно тя е още веднъж бременна. Този път Рошел взема решение да си признае всичко и споделя истината на майка си. Но не получава поддръжката, която чака.

"Нарече ме лъжкиня, сподели, че диря внимание, сърцето ми беше разрушено, разплаках се, молех я за ми повярва, само че тя ми се подиграваше.
Следващата седмица мама ме закара в болничното заведение за следващия аборт. Там ме принуди да неистина и да им кажа, че е бебето е от моето гадже. "

„ Бях отвратена. Тя знаеше, че съм изнасилена, само че не се интересуваше. "

Кошмарът продължава. Андрюс изнасилва момичето съвсем всяка нощ, до момента в който майка й лежи будна в прилежащата стая.

Дори когато Рошел забременява за трети път, Мери-Луиза заплаща за частен аборт и употребява личното си име във формулярите, с цел да не провокира съмнения.

Когато Рошел навършва 17 години, съумява да се измъкне. Тогава споделя на приятеля си Даниел за годините на ужасяващо принуждение, което е претърпяла от втория си татко.

Заедно с околните си той я убеждава да отиде и да опише всичко в полицията и по този начин се стига до разплитане на извращенията.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР