Дъщеря отправи отчаяна молба да хване зъл“ измамник Казанова, когото

...
Дъщеря отправи отчаяна молба да хване зъл“ измамник Казанова, когото
Коментари Харесай

Фантазьорът, който печели от лотото, е „въплътен дявол“, тъй като търсенето на подобен на Иън Бийл се ускорява

Дъщеря насочи обезверена молба да хване „ злобен “ лъжец Казанова, който упреква, че е оставил разрушената й майка в дом за възрастни.

Твърди се, че Хейзъл Уилкинс е била излъгана от спестяванията си от укриващия се гражданин на Ийстенд, наподобяващ на Иън Бийл, Джон Ерик Уелс. Дъщеря й Линси споделя, че мъжът, търсен от полицията в Южен Йоркшир, е виновен за опустошителния крах на майка й. Тя сподели пред The ​​Mirror: „ Стресът, през който я подложи, й аргументи посттравматично стресово разстройство. Той я унищожи и той е повода тя да е в дом в този момент.

Фантазьорът Уелс, чиито неистини за облага от лото от £8,9 милиона са въодушевили кино лентата „ Can’t Buy Me Love “ с присъединяване на Мартин Кемп, един път беше наказан на три години затвор за измамата си с джакпот. Уелс, родом от региона на Донкастър, измами жена си, фамилията, приятелите и банковите си мениджъри, до момента в който неистово харчеше. Сега той е преследван от полицията на Южен Йоркшир поради поредност от любовни измами.

Твърди се, че б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР