Дъщеря на дипломат от посолството на Украйна в София е

...
Дъщеря на дипломат от посолството на Украйна в София е
Коментари Харесай

Почина украински дипломат, дъщеря му рита и би медици

Дъщеря на посланик от посолството на Украйна в София е нападнала с юмруци и ритници екип на "Спешна помощ ".

Поредната експанзия против лекари е осъществена в задачата на Украйна. От Центъра за незабавна здравна помощ в София оповестиха, че екипът е бил занимателен на входа на посолството от проверяващите и дипломатът, за който бил подаден сигнал, че не е добре, е умрял, съобщи Дарик радио.

В миг на афект щерка му се нахвърлила върху медиците с юмруци и ритници.

Сигналът за влошено положение на 39-годишен посланик в посолството на Украйна бил подаден в неделя вечерта. Спешните медици са пропътували дистанцията от площад "Сточна гара " до кв. "Овча купел " за 10 минути, изясни Катя Сунгарска, представител на столичната "Спешна помощ ". Над пет минути обаче им трябвали, до момента в който преминат инспекциите на входа на посолството, след които заварили пациента умрял.

"Проследихме GPS-а на колата за спешна помощ, пътували са със сирени и светлини, за 10 минути са стигнали. Имало е закъснение 5-6 минути на входа, тъй като това е посолство и би трябвало да се правят нужните дейности за инспекция. В момента, в който екипът ни е отишъл, индивидът е бил умрял. Въпреки това нашият доктор е направил цялостния размер реанимационни дейности. Всичко допустимо сме създали ", изясни за случая Сунгарска.

След нападението от дъщерята на умрелия, лекарят е извикал полиция.

"Униформени са пристигнали, извели са екипа. Искали са им пояснения, написали са. И от тук на сетне тези органи би трябвало да си свършат работата ", разясни представителят на Спешната помощ.

Спешният доктор и парамедикът нямат съществени пострадвания, не е ясно обаче каква е била повода за гибелта на дипломата. Коментар от украинското посолство досега няма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР