Дъщеричката на Николета Лозанова и Валери Божинов бе жестоко оплюта

...
Дъщеричката на Николета Лозанова и Валери Божинов бе жестоко оплюта
Коментари Харесай

Фейсбук нападна Николета заради тази СНИМКА на дъщеря й

Дъщеричката на Николета Лозанова и Валери Божинов бе грубо оплюта в обществената мрежа. Причина бе фотография, която самата Николета качи в профила си. На фотографията е нейната 5-годишна щерка, която си прави селфи.

Момиченцето театралничи с нацупени устни по образеца на майка си. Много хора не харесаха постъпката на мама Николета, която съгласно тях вместо да стои и да снима Никол, може да я научи на образование и да й прочете някоя брошура.

" Можеше да я фотография с една детска брошура да вземем за пример... или с играчки. Нямам нищо срещу детето, само че къде е същинското детство да искаш да скачаш в локвите, да лудуваш по поляните и да играеш с децата на гоненица... Жалко! ", " Кифла като мама ", " Сузанита 2 ", " Патешки устни още от в този момент, че и селфи! Жалка панорама ", са единствено дребна част от отрицателните мнения, които валят под фотографията.

Разбира се, Николета побърза да изтрие всички негативни мнения, както и да заключи опцията „ Коментирай “ под скандалния фотос.
тагове Николета щерка фотография  Facebook атакува Николета поради тази СНИМКА на щерка й
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР