Дървеници тормозят работещите в Западна промишлена зона, алармира читател на Varna24.bg.

...
Дървеници тормозят работещите в Западна промишлена зона, алармира читател на Varna24.bg.
Коментари Харесай

Западна промишлена зона във Варна пламна от дървеници

Дървеници тормозят работещите в Западна промишлена зона, сигнализира четец на Varna24.bg . Хапещите гадини са видяни и в частни домове на хора, живеещи  в " Чайка ", които са се заели сами да обезпаразитяват с наличните в комерсиалната мрежа средства. Ето какво заяви варненецът, който подаде сигнала:

" SOS! Трябва да се вземат незабавни ограничения, тъй като в цялата ни Западна промишлена зона, в това число и на пристанището, е пламнало от дървеници! Скорострелно се популяризират, с формата и размера на оризово зърно са и излизат да хапят след среднощ, влудяващо е. Трябва да се вземат незабавни ограничения, тъй като има към този момент недоволства от централните квартали на града, РЗИ незабавно би трябвало да се сезира ", написа нашият четец.

" В РЗИ-Варна няма подадени такива сигнали, а и да има, тази активност от години към този момент не е наше обвързване. Хората би трябвало да се извърнат към Община Варна, която има компания за битка с вредителите или да ангажират частна такава и против възнаграждение да решат казуса ", разяснява за Varna24.bg  шефът на Регионалната здравна ревизия доктор Дочка Михайлова.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР